COLLAB: nieuwe lente nieuwe kunst


Hou je van grafiek en limited editions? Pak dan je agenda en noteer 21 & 22 april 2018 want...

NIEUWE LENTE NIEUWE KUNST.

Samen met het Grafisch Werkcentrum Amsterdam organiseer ik een tweedaagse verkoopexpo in hun toffe werkplaats. Op 21 & 22 april kan je hier allerlei werk zien en kopen dat gemaakt is (of gemaakt kan worden) op de prachtige oude persen en andere ambachtelijke apparaten die zij hebben staan. Ik mocht vier makers vanuit de Toko aandragen: deze gaan exposeren maar zullen ook speciaal voor de expositie een dag in het GWA aan de slag gaan om nieuw werk te maken. Hoe leuk is dat dan?

Vanuit de Toffe Toko doen mee: Leonie Staman(Studio GeoLeo), Adam Oostenbrink (Mister Adam Type), Michael van Kekem (Studio Michael van Kekem), Marte Haverkamp (Studio Marte).

Vrijdag 30 maart gaan ze de werkplaats in en op Instagram zul je kunnen zien wat ze hebben gemaakt want ik ga natuurlijk wel mee en verslag doen.

Je vindt het GWA op de Molukkenstraat 200 in Amsterdam Oost. Je kan hier hele toffe workshops en cursussen volgen. Zelf heb ik twee jaar geleden een basiscursus gevolg waarbij zowel de technieken van linosnede, etsen en letterpress werden behandeld. Flink in de weer met inkt en papier, soms met houten of loden letters, zelf mooie prints maken. Aanrader!

#detoffetoko #GWA #GrafischWerkcentrumAmsterdam #expositie #AmsterdamOost #persen #letterpress #workshop