FOR SALE


Soms zijn dingen zo simpel dat je ze gewoon over het hoofd ziet. Ik wil graag een webshop, heb tevergeefs geprobeerd er zelf een te bouwen, heb daarna offertes aangevraagd bij echte bouwers en schrok van de bedragen. Die overigens heel realistisch en verklaarbaar zijn want een webshop moet goed in elkaar zitten, het gaat ten slotte ook om persoonlijke gegevens en geldtransacties. Achter de schermen ben ik nu aan het kijken hoe ik zaken voor elkaar kan krijgen. Maar zo lang de shop er nog niet is, wil ik je laten zien welk werk ik in consignatie (=bruikleen) heb. Daarom is er nu een simpele FOR SALE pagina met formaten, prijzen en andere info. Vind je iets mooi dan klik je op de link en de rest wijst zich van zelf.

Wie het eerst mailt, die het eerst maalt.

Happy shopping! ;-)

#detoffetoko #affordableart #dutchart #artforsale #Amstelkwartier #AmstelBusinessPark #consignatie