PINK IT IS


PINK PINK PINK!

Het moge duidelijk zijn: ik ben 2018 begonnen met een makeover van mijn studio. En nu knalt het werk van de muur af. Wat vind jij er van?

Afgelopen jaar heeft deze ruimte vooral gediend als opslag tussen alle festivals, evenementen en pop-ups door. Maar bij het Masterplan voor de Toffe Toko hoort iets meer rust & focus in de tent. En daarom ga ik minder op pad en het lijkt me supertof als je bij mij langs komt! Ik run de Toko nog naast een televisiebaan en ben daarom niet dagelijks open. Maar sowieso wel op afspraak en dat zal vaak op vrijdagen of in het weekend zijn. Ook wil ik regelmatiger op zondagmiddag open. Dus kom je een dagje naar Amsterdam in het weekend dan kan je altijd even langs komen!

Ps. de studio vind je in Amsterdam op de Johann Siegerstraat 20, dat is op het ubersexy Amstel Business Park, vlakbij het Amstelstation / Amstelkwartier. Er zijn veel OV-mogelijkheden en parkeren kan voor de deur (kost 10 cent per uur en is op zondag gratissss()

#detoffetoko #studio #Amstelkwartier #AmsterdamBusinessPark #AmsterdamOost #AmstelStation #affordableart #pink #pinkwall