Zondag Salon 2e editie


Yay! Er komt weer een Zondag Salon aan: een huiskamer editie van de Toffe Toko waar je betaalbare kunst van Nederlandse bodem in huis ziet hangen en staan. Twijfel je of een zeefdruk wel boven de bank kan of weet je niet zo goed of je meerdere werken kan combineren samen? Kijk, durf & doe inspiratie op!Je bent welkom in de Indische Buurt in Amsterdam-Oost en je ontvangt het adres als je een mailtje stuurt naar info@detoffetoko.nl o.v.v. Zondag Salon.

Waarom zo geheimzinnig? Ik wil de toeloop een beetje kunnen controleren omdat het mijn eigen niet zo grote huis betreft. Het is misschien spannend om bij iemand thuis te gaan kijken naar toffe zeefdrukken maar het is ook bijzonder spannend als er wildvreemden langs komen - echt waar! ;-)

Ik zie je aanmelding graag verschijnen, vetleuk als je langs komt. Enne: spread the word want het is mijn droom dat alle deelnemende makers ooit een goed inkomen kunnen maken uit hun prachtige werk!

#spreadthelove #supportthedutchartist

Ps. meer info over de deelnemende kunstenaars & hun werk verschijnt komende tijd op social media. Volg de toko op instagram & facebook.

Liefs Marjolein

#detoffetoko #affordableart #ZondagSalon #IndischeBuurt #AmsterdamOost #zeefdruk #screenprint #limitededitions #huiskamergalerie #popupgalerie