Cut & Stick


Yay! Een nieuwe expo komt er aan: illustraties & collages van Valesca van Waveren bij Jansen Vintage in de Indische Buurt in Amsterdam. Als je de Toffe Toko een beetje hebt gevolgd, weet je dat Valesca al mee doet vanaf het begin, en weet je ook hoe veelzijdig en mooi haar werk is. Ik ken weinig mensen die zo mooi kunnen tekenen, zo handig zijn met bijvoorbeeld aquarel dat er prachtige levendige illustraties te voorschijn worden getoverd. Nu is dit multitalent een nieuwe richting in haar werk ingeslagen: collages. Ze deed afgelopen jaar op instagram mee met een honderd dagen challenge. Een project waarmee je jezelf telkens weer uitdaagt om gedurende #100days iets te posten met het door jou uitgekozen thema. Ze koos 100 days of cut and stick ofwel: #100daysofcutandstick (zoek maar eens op) en daar prachtig werk uit voort.

Ben je fan van haar illustraties? Daarvan hangt er ook een selectie.

De opening is op zaterdag 14 oktober vanaf 15.00 uur. Kom je langs?

#deToffeToko #cutandstick #100daysofcutandstick #collage #collageart #expo #ValescavanWaveren