Indrukwekkend & Toffe expo's

Met de Toffe Toko ga ik een nieuwe samenwerking aan en deze keer is dat met Kirsten van Atelier Indrukwekkend in Delft. Dit is een heel tof grafisch atelier in een oud pandje aan de gracht waar je zelf met allerlei technieken en persen kan (leren) drukken en ook werk kan bekijken. Ongeveer elke acht weken organiseren we samen een expositie in het pandje (winkel, werkplaats, gang en vergaderruimte) van drie grafische talenten uit Nederland. Bij de eerste expo (opening 9 juni) zijn de deelnemers Marije Pasman, Mister Adam en Kirsten Peerdeman. Ben je fan van hun werk? Hou dan de site van Atelier Indrukwekkend in de smiezen want alle deelnemende kunstenaars geven workshops en zo kan je dus met hen aan de slag. Ze geven je tips, je krijgt een kijkje in hun ideeën & maakproces en tenslotte ga je met een eigen gemaakt werk naar huis!

Wat die poes erbij doet? Dat is Dora (met eigen Instagram-account) en als je langs gaat in Delft, kom je haar vanzelf tegen. Ze wijkt namelijk geen seconde van de zijde van Kirsten.

#detoffetoko #atelierindrukwekkend #delft #MarijePasman #MisterAdam #expo #workshop