Nieuwe expo: Piece of Clay

Ik ben heel blij & trots om de volgende expositie aan te kondigen: Nathalie van Piece of Clay heeft de afgelopen tijd aan een prachtige serie gebruiksvoorwerpen van klei gewerkt. Uit haar oven tovert ze dit keer keramiek met veel grafische zwart/wit invloeden en dromerig blauw. Het is heel inspirerend om met Nathalie samen te werken omdat ze van alles uit probeert en tijdens deze ontdekkingstocht tot hele toffe verrassingen komt die ze al met mij deelt in het maakproces. Samen sparren we ook regelmatig over wat ze nog meer kan maken en welke kant ze op gaat. Zo leuk!

Al haar handgemaakte ontwerpen uit deze te gekke serie zijn vanaf 13 mei acht weken te zien bij Jansen Vintage. Vanaf 15.00 uur is de opening en kan je haar werk bewonderen. Natuurlijk is Nathalie zelf ook aanwezig om over haar werk te vertellen. Kom je langs? Deze exposure maakt deel uit van een serie exposities die pop-up galerie de Toffe Toko organiseert met Jansen Vintage.

#deToffeToko #PieceofClay #keramiek #zeefdruk #zwartwit #handgemaakt