Geven is leuker dan krijgen...


Yay! Doordat de Toko op allerlei events, festivals en beurzen aanwezig is, doe ik allerlei leuke contacten op en staat er van alles op stapel voor komende zomer. Ik heb de afgelopen tijd veel inspirerende ontmoetingen & toffe gesprekken gehad en daarbij heldere tips gekregen. Bijzonder ook hoe open iedereen is. Ik merk echt dat 'kennis en ervaringen delen' zo'n belangrijk onderdeel is van de nieuwe economie en sommige nieuwe contacten gaan hier op zo'n fijne en constructieve manier mee om! Prompt vergat ik in alle drukte de verjaardag van de Toffe Toko op 30 april. Oiii daar gaat m'n jubileum.

Toen opeens was daar Monique van Happymakersblog met wie ik al via de mail contact had gehad over een giveaway maar die ik op Creative Life dan echt heb leren kennen. Helemaal toen ik m'n lichten had laten branden en de auto niet meer startte na een lange dag...

Nu doen we samen deze toffe winactie: een limited edition van Jaqueline Storm. We geven er eentje weg! Klik op hier de link en volg de instructies bij Happymakersblog. Veel plezier!

ps. de expo van Jaqueline Storm loopt nog tot en met 6 mei, de winactie ook!

#festival #nieuweeconomie #giveaway #happymakersblog #creativelife #winactie #JaquelineStorm #risoprint