There's a whole world out there...


In de december pop-up heb je al kennis gemaakt met de zeefdrukken van Sam Oswin Vonk maar hij maakt ook miniaturen en die zijn heel vet!

Sam is een illustrator en grafisch ontwerper uit Amsterdam met een cleane stijl die geïnspireerd is door streetart, comics en graffiti.

Op de basisschool maakte hij al papieren bouwpakketjes en priegelde hij met modelspoorbanen, later kwamen daar videogames bij. Nu maakt hij met dezelfde soort materialen en ideeen nieuwe werelden die eigenlijk ook onderdeel zijn van een grote wereld. “Deze miniaturen geven mij de mogelijkheid om ander soort creativiteit te uiten die ik niet in mijn illustraties en zeefdrukken kwijt kan. Met een miniatuur trigger je de fantasie en kan je zelf een verhaal bij dit wereldje creëren.“

De miniaturen van Sam zijn te zien tijdens de Zondag Salon van de Toffe Toko op zondag 26 februari 2017.

Meer over Sam?