Zondag SALON


Het is een experiment maar daarom juist weer heel leuk: de Zondag Salon. Een huiskamereditie van de Toffe Toko in de Indische Buurt in Amsterdam Oost met (nieuw) werk van verschillende Nederlandse makers verspreid door het huis van Marjolein - mijn eigen huis dus.

Spannend: want vinden mensen dit wel leuk? Maar hoe tof is het dat je al meteen een idee hebt van hoe een werk boven de bank hangt en of het bij jou thuis zou passen? En stiekem vind je het misschien ook wel leuk, zo 'even gluren bij de buren'.

Diverse makers zijn aanwezig en zonder dat het awkward wordt kan je met hen een biertje of kop thee drinken en vertellen ze je graag over hun werk.

Tot zondag 26 februari? We zijn open tussen 13.00 en 17.00 uur.

Ps. psssssst: aanmelden doe je via info@detoffetoko.nl of via social media. Ja klik maar op die link ;-))