tadaaah: Studio Kars + Boom


Je zou het misschien niet verwachten in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn maar in een voormalige kersenboomgaard staan drie panden waar in verschillende ateliers theatermakers, grafisch ontwerpers en kunstenaars huizen en zo ook het ontwerpduo Kars + Boom. In de zomer van 2015 streken Cynthia Boom en Kevin Kars hier neer om te werken en te wonen, wat een vette ruimte!

"Als je vertelt dat je in Leidsche Rijn gaat wonen, vragen mensen je regelmatig waarom . Een vinex-wijk wordt best wel vaak onder gewaardeerd maar voor ons is het juist een inspiratiebron. Wij maken veel stedelijke landschappen en vinden het juist interessant om te zien hoe zo’n wijk zich ontwikkelt."

Ik vind hun werk prachtig: helder kleurgebruik, strakke lijnen en vaak ook nog ergens een grapje. In de Toko vind je linocuts, zeefdrukken, posters, kerstkaarten en nog meer van Studio Kars + Boom!