Snoepjes uit de oven


Nathalie Hildesheim van Piece of Clay bakt in haar werkruimte in Amersfoort het ene ‘snoepje’ na het andere. Ik viel als een blok voor haar bloempotjes op pootjes (aaah zo cuuute!) en haar werk in pastelkleur (yummy!). Maar de rest is natuurlijk ook prachtig.

Ze ‘knijpt’ haar producten vaak los uit de hand, er komt geen draaischijf aan te pas. Voor haar espressokopjes gebruikt Nathalie wel een mal omdat ze setjes wil maken en de kopjes daarom wel ‘familie’ moeten zijn van elkaar qua formaat. Want naast mooi mag het ook best praktisch zijn: zo kan je ze nog stapelen op je pronkplank en passen ze nog in je keukenkastje.

Ze houdt van experimenteren met materialen en kleuren en het is regelmatig een verrassing met welk resultaat haar werk uit de oven komt. Van Piece of Clay zijn er espressokopjes, koffiekopjes, bloempotjes op pootjes en plantenhangers te zien en te koop bij de Toffe Toko. En het moge duidelijk zijn: al haar werk is uniek!

Meer over Piece of Clay?

#keramiek #pastel #PieceofClay