Colors & shapes


Bij het werk van illustrator Marije Pasman valt het je gelijk op dat ze van kleur houdt. In al haar werk gaat ze op zoek naar mooie contrasten, kleurverlopen en schakeringen. Recent maakte ze de serie 'Imperfect Dots' - zeefdrukken in drie verschillende kleuren - waarvan ze er zelf eentje beetje heeft hiernaast op de foto. Je kan er van alles in zien, de print draaien doe je eigenlijk van zelf om de mooiste kant te kiezen. Hoe dan ook: prachtige vergrijsde en gemarmerde kleuren. Diep en een beetje dromerig.

Marije maakt naast abstracte zeefdrukken ook figuratieve risoprints: beide zijn eigenlijk slow technieken die veel tijd en aandacht vragen en een ontwerp eigenheid meegeven.

Ben of ken je een koffieliefhebber dan is het absoluut waard om even bij haar andere werk op de site te kijken voor de 'Coffee Collection', heel anders maar ook tof.

Ook als je meer van thee houdt trouwens, prachtig werk!

#zeefdruk #risoprint #MarijePasman