Good day!


Zo'n twee weken terug was ik bij Lennart Wolfert in zijn studio in Utrecht. Achter zijn werkplek staan zijn houten panelen in vrolijke kleuren en grappige teksten. En naast veel vrolijkheid maakt hij graag (lange) benen en borsten. Daar heeft vast niemand iets op tegen?

Series, drieluiken, alles fris & fruitig. Hij trok daarna allerlei lades open waar zeefdrukken in flinke formaten lagen. Werklustig type die Lennart, de energie spat eraf. Goed hemd ook.Een paar uur later reed ik als een kind dat in de snoepwinkel was geweest weer terug naar Amsterdam: blij.

Superleuk dus dat zijn werk - een aantal houten handgeschilderde panelen en zeefdrukken - bij de tweede editie van de Toffe Toko erbij is op het Singel 105hs.

Meer over Lennart op de site.

#zeefdrukken #signpainting #Utrecht #handlettering #LennartWolfert