Een pandje...


Hoera, de Toffe Toko heeft een locatie voor een tweede editie. En best wel poepiechique eigenlijk want het is aan de grachten in de Amsterdamse binnenstad: aan het Singel in een hele mooie laag gelegen ruimte. Ohlala! De zoektocht naar een pandje is best nog wel een lastige maar ook een hele leuke. Want net als met de makers van het werk wat je verkoopt, wil je ook met de eigenaar of verhuurder van een pand wel een klik hebben. Ook, of misschien moet je wel zeggen juist, bij een tijdelijke overeenkomst. Want je hebt maar kort de tijd om elkaar te leren kennen en af te tasten: vind jij mij ok en vind ik jou ok? En dan is het snel schakelen geblazen.

Daarom vind ik het super dat er ondernemers zijn die dit aan durven: je pand open stellen voor een onbekende die het even een weekend tot haar toko bombardeert. Deze keer L'Atelier - de naam zat sowieso al snor. Over een paar weken mag de Toffe Toko erin: yay!

Save the dates: 7 & 8 mei is de Toffe Toko open: Singel 105 in Amsterdam.

Heb of weet jij nu al een pandje/plek voor een latere editie?

Laat het weten via info@detoffetoko.nl