Cuuute stuff


Denk je aan Valesca van Waveren dan denk je vanaf nu aan cute stuff, en andersom. Valesca maakt illustraties maar werkt daarnaast graag met keramiek zoals bijvoorbeeld porselein. Maar wat het ook wordt, haar ontwerpen zijn altijd simpel en sweet; very cute dus!

“Ik maak graag dingen waar ik zelf blij van word, lieve gezichtjes, grappige gebruiksvoorwerpen, vormen uit de natuur. Ik heb veel redactioneel werk gemaakt en sinds een jaar of vier is daar een groot deel feelgood van geworden. Dat heeft onder meer met de opkomst van het tijdschrift Flow te maken waarvoor ik soms illustraties maak. Het is leuk om werk te maken wat echt uit je zelf komt."

Van Valesca's hand vind je zowel grappig keramiek als ansichtkaartjes van aquaerel en mooie prints bij de Toffe Toko. Allemaal cuties!

#illustraties #keramiek #cutestuff #porselein #ValescavanWaveren