Signpainting Shon


Op vakantie in het buitenland sta je vast wel eens weg te dromen bij een prachtig pand met een mooie handgeschilderde tekst op de gevel of ruit. En vervolgens eindig je vaak met alleen een vakantiekiekje van die beschildering op je koelkast. Maar he halloooo - dit soort werk is in Nederland ook te vinden en wordt met net zo veel liefde gemaakt. En het toffe is dat het veel breder toepasbaar is, kijk maar: Shon Price doet dat. Z'n werk is ambachtelijk, het beeld een tikkie nostalgisch maar de teksten gewoon lekker van nu. En soms met een dikke knipoog. Hoppa!

En zijn signpaintings zijn verkrijgbaar bij de pop-up artshop in de Javastraat.

Psst: hij komt ook live zeefdrukken op vrijdag 12 februari van 15.00 tot 20.00 uur. Be there!

Meer weten over Shon?

#handlettering #signpainting #ShonPrice #zeefdrukken #SupporttheLocals