Hoera; hier is Hella!


Als ik zeg dat ik keramiek-freak ben, overdrijf ik niet. Ik verlekker me aan keramiekfoto’s op Scandinavische of Engelse instagram-accounts. In Nederland kende ik een paar toffe keramisten (in Arnhem zit bijvoorbeeld Lenneke Wispelwey) maar verder hield het helaas al snel op. Daar is gelukkig verandering in gekomen: yaaay! De laatste tijd zie ik weer veel mooie ontwerpen voorbij komen, keramiek lijkt het stoffige imago van zich te hebben afgeklopt en dat is te danken aan verschillende jonge ontwerpers.

Waaronder Hella Duijs uit Nijmegen, een jonge keramiste van frisse ontwerpen. Ze maakt prachtige pastelkleurige vaasjes en zeg nou zelf, deze wil je toch allemaal?

Tijdens de pop-up artshop in de Javastraat in Amsterdam zijn er ook vaasjes van Hella te koop - hoera – supertof want verder nog nergens te krijgen in Amsterdam!

Meer over Hella.

#keramiek #Nijmegen #HellaDuijs #vaasjes #pastel