'n Beetje lomp & robuust maar heel snel...


Michael van Kekem houdt van veel en snel werken. “Ik wil altijd nieuwe ontwerpen maken en dingen uitproberen. Ik heb ontzettend veel plezier in het maakproces. Door het te doen, kom ik erachter of dingen werken of niet.” Grinnikend: “Mijn werkwijze is robuust en lomp, ook al zie ik er misschien niet zo uit, het past wel bij mij.” Stil zitten of stoppen - dat is niet iets voor deze printmaker. Michael maakt zeefdrukken, broches van hout, collages, boekjes en als het even kan, lopen er verschillende projecten door elkaar. Voor zijn fanbase brengt hij een paar keer per jaar een speciaal boekje uit. Op deze manier dwingt hij zichzelf altijd weer iets nieuws te maken, zo ook voor de laatste editie. “Ik heb weer iets anders uitgeprobeerd, met collages van papier. Van afstand lijkt het een zeefdruk maar als je er met je neus op ligt, zie je dat het stroken papier zijn.”

En hoe cool is dit? De originele collages zijn vier dagen lang te koop bij de Toffe Toko. Twintig verschillende heeft Michael gemaakt en van elk ontwerp is er dus maar uno!

En hoe cool nummr 2: Michael komt op donderdag 11 februari van 15.00 tot 20.00 uur live zeefdrukken. Meer weten over Michael...

#zeefdrukken #collages #MichaelvanKekem #broches