Marjolein 

Hi, ik ben Marjolein en run de Toffe Toko. Ik wil laten zien dat er in Nederland prachtige werk wordt gemaakt door kunstenaars en designers en dat dit werk mooi, interessant en toegankelijk kan zijn. Dus ook laagdrempelig en betaalbaar. Je vindt bij de Toffe Toko limited editions (werken in een oplage) en unieke stukken. Geen lopende band werk of massaproductie. 

 

Ik ken alle deelnemende makers persoonlijk en bezoek ze in hun atelier, studio of soms gewoon aan de keukentafel. Het zijn printmakers of keramisten, jonge honden op de academie maar ook veertigers die pas later hun pad vinden. Velen hebben de kunstacademie gedaan of een grafische opleiding en sommige hebben zelf het wiel uitgevonden.

 

Ik heb een televisieachtergrond en werk nog steeds als eindredacteur bij diverse tv-programma op freelance-basis. Mijn droom is dat jij iets bijzonders kan vinden in mijn toko en dat de makers daar hun brood mee kunnen verdienen.Ik hoop dat je bij de Toffe Toko veel inspiratie krijgt en een mooi werk vindt!